Volg ons:       

workshops

Bij zorgpony.nl zijn we druk met onwikkelen. We willen graag kwaliteit en duurzaamheid bieden in onze producten. Dus naast het gegeven dat we prachtige bezoekjes brengen aan ouderen in instellingen. Bieden we ook workshops aan. Lees hieronder daar meer over.

Workshop "Therapie pony's in de zorg"

Ben jij ook zo benieuwd naar wat Zorgpony.nl eigenlijk doet met de pony's en de ouderen? Volg je Zorgpony.nl al een tijdje en vraag jij je af hoe het is om met een pony, dierondersteunende interventies te bieden of te ervaren?

Wil jij ontdekken of dit ook wat voor jouw is?

Kom dan naar deze leuke, unieke & bijzondere kennismakings workshop "pony's in de zorg"!

Hoe werkt het?

Dierondersteunende activiteiten en interventies zijn eigenlijk al eeuwen oud. Mensen gebruiken dieren al heel lang om de tekortkomingen van de mens de compenseren. Zorgpony.nl zet pony's in om andere behoeften van de mens te vervullen. Denk hierbij aan de behoefte om te mogen 'zorgen voor' of verbinden met een dier omdat het niet oordeelt. Zo zijn er nog vele andere redenen om dieren en zorg met elkaar te verbinden. En dat is wat je komt ervaren met deze workshop.

Wat gaan we doen?

Tijdens een hapje en een drankje, leg ik je uit hoe AAA & AAI werkt (animal Assisted Activity's/ Interventions)bij Zorgpony.nl. Daarna is er even ruimte om vragen te stellen. Na een kort stukje theorie gaan we naar buiten toe en gaan we met de pony's aan de slag.

We werken in 2 tallen met een van onze eigen pony's, waarbij we aan de hand van een casus, praktische oefeningen met elkaar en de pony's gaan doen.

Praktische info & aanmelden

De volgende workshop staat gepland voor: .......................................................

TIjdens de workshop gaan we aan het werk met de pony's. Het is daarom belangrijk dat je geschikte dichte schoenen of laarzen draagt. Ook heb je kans dat je vies wordt tijdens de workshop, hou daar rekening mee met je kleding.

De kosten voor deze workshop bedraagt; 45,00 euro. Dit is inclusief btw, koffie/ thee en versnapering. Ook krijg je nadien een hand-out mee van de theorie.

De kosten dienen per overboeking te zijn voldaan, bij definitieve aanmelding.

Aanmelden

Heb jij er zin in? Dan kan jij je aanmelden bij Anika Ketelaars, via; Info@zorgpony.nl